Uutiset


16.6.2017 14.37

Dialyysihoidossa olevien verkkokurssille mahtuu vielä mukaan

Haluatko osallistua sopeutumisvalmennuskurssille kotoa käsin tai vaikka dialyysihoidossa ollessa? Kurssilla sinä, puolisosi tai läheisesi saatte tietoa, taitoja ja tukea uuteen elämänvaiheeseen dialyysihoidossa. Kurssin lähijakso on 12.–13.8. Ilmoittautuminen päättyy 30.6.

Ensimmäisen verkkomuotoisen sopeutumisvalmennuskurssin tulokset ovat hyviä - kuntoutujat ovat tyytyväisiä sisältöön ja kurssin asiantuntijoihin. 

 

Elokuun verkkokuntoutuskurssi alkaa 12.-13.8 lähitapaamisella Turun Ruissalossa. Tapaamisessa tutustutaan verkkokurssin tekniikkaan, kuullaan psykologin ja fysioterapeutin vinkkejä, liikutaan yhdessä, keskustellaan ja muodostetaan jokaiselle henkilökohtaiset tavoitteet kurssia varten.


Tämän jälkeen kurssi jatkuu verkossa, jossa tapaamme videokeskusteluissa viikoittain kahdeksan kertaa. Teemoina ovat esimerkiksi ravinto, toimeentulo ja toimintakyky, tunteet ja liikunta. Kurssin materiaalia löytyy Moodle -alustalta, johon jokainen kurssilainen saa omat tunnukset. Osallistujan on mahdollista saada lainaan tietokone kurssin ajaksi.

 

Ilmoittaudu 30.6. mennessä. Katso lisätiedot tapahtumakalenterista. Verkkokurssille osallistuneen kokemuksia voit katsella tästä.


Lisätietoja antaa kuntoutuspäällikkö Pekka Kankaanpää, 040 524 0673, pekka.kankaanpaa@muma.fi


Lääkärintodistuksen voi toimittaa myös kurssin aloittamisen jälkeen.


verkkokuntoutus_kesä


Palaa otsikoihinTulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä