Uutiset


4.5.2018 8.58

Petri Leppänen järjestösuunnittelijaksi

Petri Leppänen on aloittanut liitossa järjestösuunnittelijan sijaisena. Työ jatkuu 31.12.2018 asti.

Munuais- ja maksaliittoon kuuluu 19 jäsenyhdistystä. Ne toimivat omilla alueillaan sairastuneiden edunvalvojina ja järjestävät muun muassa vertaistapaamisia jäsenilleen. Liitto tukee jäsenyhdistysten toimintaa. Jokaisella yhdistyksellä on nimetty yhteyshenkilö.

 

Liiton järjestösuunnittelijan sijaisena on aloittanut Petri Leppänen. Sijaisuus jatkuu 31.12.2018 asti. Leppänen toimii Jyväskylässä ja Tampereella ja on seuraavien yhdistysten yhteyshenkilö:

Etelä-Pohjanmaan munuais- ja maksayhdistys, Etelä-Savon munuais- ja maksayhdistys, Keski-Suomen munuais- ja maksayhdistys, Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys, Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys sekä Vaasanseudun munuais- ja maksayhdistys.

 

Itä-Savon munuais- ja maksayhdistys ja Pohjois-Karjalan munuais- ja maksayhdistys saavat yhteyshenkilökseen Maria Ruuskasen. Hanna Eloranta toimii yhteyshenkilönä Kanta-Hämeen munuais- ja maksayhdistykselle, Salonseudun munuais- ja maksayhdistykselle, Satakunnan munuais- ja maksayhdistykselle sekä Varsinais-Suomen munuais- ja maksayhdistykselle.

 

Marjukka Miettinen on yhteyshenkilönä jatkossa seuraaville yhdistyksille: Etelä-Karjalan munuais- ja maksayhdistys, Kymenlaakson munuais- ja maksayhdistys, Päijät-Hämeen munuais- ja maksayhdistys sekä Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU. Hilkka Lahti jatkaa seuraavissa yhdistyksissä: Kainuun munuais- ja maksayhdistys, Lapin munuais- ja maksayhdistys sekä Pohjois-Suomen munuais- ja maksayhdistys.

 

Petri Leppäsen tavoittaa sähköpostista petri.leppanen@muma.fi ja puhelimitse 040 5152 9295. Lisää tietoa voi kysyä myös kehittämispäällikkö Hanna Eloranta, hanna.eloranta@muma.fi, 050 3715 933 tai toiminnanjohtaja Sari Högström, sari.hogstrom@muma.fi, 050 536 7258.


Petri Leppänen web


Palaa otsikoihinTulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä