Uutiset


27.9.2017 14.14

Petri Reponen aloittaa kuntoutuspäällikkönä

Petri Reponen aloittaa liiton kuntoutuspäällikkönä lokakuun alussa. Nykyinen kuntoutuspäällikkö jää opintovapaalle.

Liiton kuntoutuksesta ja sosiaaliturva- ja edunvalvonta asioista vastannut kuntoutuspäällikkö Pekka Kankaanpää jää 1.10.2017–31.12.2018 väliseksi ajaksi opintovapaalle.

 

Pekan sijaisena toimii Petri Reponen. Hänellä on kokemusta kuntoutuksesta yli 15 vuoden ajalta. Hän on aiemmin työskennellyt fysioterapian ja työfysioterapian parissa sekä suunnitellut ja toteuttanut kuntoutus- ja liikuntapalveluita kaupungeille, sairaanhoitopiireille, Kelalle, yrityksille ja kuluttajille eli kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Kuntoutuksessa punaisena lankana on ollut aktiivinen liike ja motivointi. Työn ohessa hän on valmentanut saman ajan.

 

– Sairastuminen on aina muutos, joka vaikuttaa kaikkeen. Sopeutumisvalmennus osaltaan auttaa varmasti selviämään tämän muutoksen yli. Se voi olla mahdollisuus kokemuksien vaihtamiseen ja uuden tiedon hankkimiseen tai saada välineitä arkeen, Reponen sanoo.

 

Petri Reposen työskentelee liiton keskustoimistossa Helsingissä. Hänet tavoittaa sähköpostilla petri.reponen@muma.fi ja puhelimella 050 308 4551.

 

Edunvalvonta ja sosiaaliturva-asioissa kannattaa jatkossa olla yhteydessä edunvalvonnan ja sosiaaliturvan asiantuntija Maria Ruuskaseen, maria.ruuskanen@muma.fi, 040 8363 480. 


Petri Reponen web


Palaa otsikoihinTulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä