Tapahtumakalenteri


Nuorten 12-17 -vuotiaiden vertaistapaaminen Ruotsissa 2-5.8.2017

2.8.2017 klo 16:00-0:00

Matkan tavoitteena on tutustua toisiin munuais- tai maksasairautta sairastaviin nuoriin, vaihtaa kokemuksia, jakaa ajatuksia omasta arjesta ja harrastuksista. Yhdessä käymme nuorten kanssa läpi omia kokemuksia sairaalahoidosta ja miten ottaa vastuuta omasta hoidostaan. Jaamme ajatuksia omista haaveista ja tulevaisuudensuunnitelmista. Käymme yhdessä retkellä myös Kålmordenissa.

 

Ilmoittaudu mukaan Nuorten vertaismatkalle perhetyöntekijä Marjukka Miettiselle marjukka.miettinen@muma.fi

 

Ilmoittautuessa kerro nimesi ja yhteystietosi, mahdollisen dialyysihoidon tarve sekä erityisruokavalion tarve. Matka toteutetaan 2-5.8.2017. Hakuaika loppuu 7.6.2017. Paikkoja on noin 12 nuorelle. Lisätietoa tapahtumasta: marjukka.miettinen@muma.fi

/ 040 524 0674.

 

Paikat vahvistetaan hakijoille viikolla 24, jolloin lähetään kutsukirje ja lisäohjeistusta matkalle lähtevälle nuorelle.

Mukaan lähtevällä nuorella täytyy olla oma henkilötodistus.  Nuorten kanssa matkalla mukana ovat liiton perhetyöntekijät: sairaanhoitaja Marjukka Miettinen ja sairaanhoitaja Maarit Heinimäki. Kustannukset: Munuais- ja maksaliitto tarjoaa vertaismatkan ja matkan ohjelman ja täysihoidon. Muut matkakustannukset osallistuja maksaa itse, esimerkiksi matka kotoa - lähtöpaikalle Helsinkiin. Jokaisen kannattaa varata myös pientä taskurahaa omia ostoksiaan varten.


Tulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä