Tapahtumakalenteri


Kun lapsi sairastaa –sopeutumisvalmennuskurssi perheille

16.3.-18.3.2018

Lapsiperhekurssi on vakavaa munuais- tai maksasairautta, rakkoekstrofiaa tai vaativaa suolistosairautta sairastaville lapsille perheineen. Myös elinsiirron saaneet tai siirtoa odottavat lapset voivat hakea kurssille, jos kriteerit Kelan kurssille eivät täyty.


Kurssi järjestetään 16.–18.3.2018 Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa.


Hakuaika päättyy 2.2.2018

 

Kurssille voi hakea koko perhe. Vanhempien keskusteluryhmien aikana lapsille järjestetään omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Perheillä on myös yhteistä ohjelmaa. Pienetkin lapset voi jättää huoletta ammattitaitoisten lastenohjaajien hoitoon ja vanhemmat saavat hiukan omaa aikaa.

 

Kurssivalinnoista lähetetään hakijoille valintapäätös hakuajan päätyttyä. Kurssille valituille lähetetään kurssin lähestyessä lisäksi kutsu ja kurssiohjelma.

 

Kurssi on osallistujalle maksuton. Jos sinulla on lääkärin suositus kurssille, voit hakea matkakustannuksiin korvausta Kelasta.

 

Miten haet mukaan?

Haku tapahtuu liiton lomakkeella. Lataa hakulomake tästä. Liitteeksi terveystiedot, pyydä oman lääkärin viimeisin sanelu. Matkakorvauksien ja mahdollisen kuntoutusrahan hakemista varten tarvitaan lääkärin suositus.

 

Hakemus lähetetään osoitteeseen:

Munuais- ja maksaliitto

Kumpulantie 1 A, 6. krs.

00520 Helsinki

 

Lisätiedot:

Munuais- ja maksaliitto,

järjestösuunnittelija

Iiris Ahlgren

050 30 19 368

iiris.ahlgren@muma.fi

 

Lataa kurssiesite tästä.

 

Kurssin rahoittaa Veikkaus.


04_elinsiirtoa odottavien ja elinsiirron saaneiden lasten kurssi_web 


Tulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä