Tapahtumakalenteri


Diabetes ja dialyysi - sopeutumisvalmennuskurssi

20.5.-25.5.2018

Kurssi on tyypin 1 diabetesta sairastaville, jotka ovat dialyysihoidossa. Kurssille voi tulla yksin tai yhdessä puolison tai muun aikuisen läheisen kanssa.


Kurssista on hyötyä, kun haluat oppia yhdistämään diabeteksen ja munuaissairauden omahoidon. Omaa jaksamista vahvistetaan löytämällä omia vahvuuksia. Kurssilla tutustut muihin samassa tilanteessa oleviin ja löydät tukiverkostoja.

Kurssin ajankohta: 20.5.–25.5.2018
Hakuaika päättyy 23.3.2018

Kurssipaikka Diabeteskeskus, Tampere

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssin päiväohjelma sisältää asiantuntijoiden vetämiä keskusteluja ja liikuntaa. Omia toiveita ja ideoita voi esittää etukäteen. Kurssilla voidaan jakaa kokemuksia asioista, jotkamietityttävät, ja löytää yhdessä keinoja omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kurssivalinnoista lähetetään hakijoille valintapäätös hakuajan päätyttyä. Kurssille valituille lähetetään kurssin lähestyessä lisäksi kutsu ja kurssiohjelma.

 

Kurssilla ei ole ikärajaa. Kurssi on osallistujalle maksuton. Jos sinulla on lääkärin suositus kurssille, voit hakea matkakustannuksiin korvausta Kelasta.


Miten haet mukaan?

 

Haku tapahtuu liiton lomakkeella. Lataa hakulomake tästä. Liitteeksi terveystiedot, pyydä oman lääkärin viimeisin sanelu. Matkakorvauksien ja mahdollisen kuntoutusrahan hakemista varten tarvitaan lääkärin suositus.

 

Hakemus lähetetään osoitteeseen:

Munuais- ja maksaliitto

Kumpulantie 1 A, 6. krs.

00520 Helsinki

 

Lisätiedot:

Munuais- ja maksaliitto,

kuntoutussuunnittelija

Iiris Ahlgren

050 30 19 368

iiris.ahlgren@muma.fi

 

Lataa kurssiesite tästä.


Kurssin rahoittaa Veikkaus.


12_elinsiirron saaneet aikuiset_web


Tulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä