Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys - PirMu ry

Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys – PirMu on perustettu vuonna 1970. Yhdistys on toiminut jo 40 vuotta paremman elämänlaadun puolesta.

 

Yhdistyksen toimialueena on PSHP:n alue. Pirmu toimii yhteistyössä keskusjärjestön kanssa alueellisena kansanterveys- ja potilas- sekä asiakasjärjestönä eri-ikäisten pitkäaikaisia ja vaikeita munuais- tai maksasairauksia sairastavien tai muiden sairauksien vuoksi elinsiirron saaneiden ja heidän omaistensa / läheistensä oikeuksien ajajana ja edunvalvojana. Se pyrkii ennaltaehkäisemään munuais- ja maksasairauksia, varmistamaan niihin sairastuneille asiantuntevan hoidon ja vähentämään niiden aiheuttamia haittoja.

 

Jäseniä yhdistyksessä on noin 500. Jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa. Yhdistys tukee jäseniensä uima- ja kylpylälippuja, ja järjestää teatteriretket keväisin ja syksyisin. Hallitus kokoontuu joka kuukauden 1. tiistai. Jumpparyhmä on joka viikon keskiviikko. Yhdistyksen tilaisuuksissa voi tavata saman sairauden kokeneita, jotka ymmärtävät ja voivat antaa vertaistukea.


pirmulogo

Tulosta Tulosta

 

Kotisivu

www.kotiposti.net/pirmu

 

Yhteystiedot

Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys – PirMu

03 2530 861

pirmu@koti.tpo.fi

Pellervonkatu 9 / 1021

33540 Tampere

 

Puheenjohtaja

Sirpa Andelin

044 2697 786

sirpa.andelin@gmail.com

 

Varapuheenjohtaja

Elina Haapala

elli.haapala@gmail.com


Sihteeri

Eeva Forsberg-Mikkonen

040 7681 470

eeva.forsberg@hotmail.com

Kiiskikuja 6 A 1

37550 Lempäälä
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä