Elinehto-lehti

Elinehto-Livsvillkor on liiton jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se sisältää tietoa munuais- ja maksasairauksista, ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Lehdessä on henkilöhaastatteluja, asiantuntijoiden artikkeleita sekä tietoa liiton ja yhdistysten tapahtumista, teemapäivistä ja kuntoutuskursseista.

 

Elinehto-lehti jaetaan jäsenistölle, terveydenhuollon yksiköille ja muille sidosryhmille sekä tilaajille. Levikki on keskimäärin 7400. Lehden voi saada myös äänilehtenä. Mikäli haluat äänilehden, ilmoita siitä kirsi.kauppinen@muma.fi.

 

Lehden numeron 4 välissä ilmestyy kurssijulkaisu, jossa esitellään liiton järjestämät sopeutumisvalmennuskurssit, kuntoutustapahtumat ja tuetut lomat. Lehti postitetaan myös nefrologeille, gastroenterologeille ja perusterveydenhuollon ylilääkäreille

 

Lehden päätoimittajana toimii Petri Inomaa. Palaute ja juttuideat:  040 5240 679, petri.inomaa@muma.fi.

Ilmoitukset

Elinehto-lehden ilmoitukset Sari Högstöm, 050 5367 258, sari.hogstrom@muma.fi  ja Petri Inomaa 040 5240 679, petri.inomaa@muma.fi.

Tilaukset

Munuais- ja maksaliiton jäsenet saavat Elinehto-lehden jäsenetuna. Lehden vuosikerran hinta on 25 euroa. Lehden tilaukset: Kirsi Kauppinen, kirsi.kauppinen@muma.fi,  050 4365 707.


Advertisement in Elinehto magazine

The magazine is sent to members of the associations, i.e., kidney and liver patients and their family members as well as to healthcare and social welfare professionals. Distribution also includes hospitals, dialysis units and health stations. Circulation 7 400 copies. Read the Mediacard


 

Tulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä