Liiton keskustoimisto toimii väistötiloissa Kumpulantien toimitilassa todettujen sisäilmaongelmien vuoksi. Materiaaleja postitetaan toistaiseksi vain kerran viikossa. Muista siis tehdä tilaus ajoissa!


Muut julkaisut

Liitto julkaisee Elinehto-lehteä, esitteitä ja oppaita. Esite- ja ohjausmateriaali on ilmaista ja sitä voi tilata alla olevista linkeistä. Liitto julkaisee myös selvityksiä, tutkimuksia ja raportteja sekä itse että yhteistyössä muiden kanssa.


Katso liiton tilattavat esitteet:

Nuorten toiminta, Munuaiset, Vertaisvanhempi on tukena, Munuais- ja maksaliitto, Strategia 2016-2020, Strategi 2016-2020,  Et ole ainoa -jäsenesite, Det finns andra, Supersankarimunuainen, Mahtimaksa, Voimaa vertaistuesta, Rasvamaksa, Älä sulje silmiäsi C-hepatiitilta, Polykystinen munuaissairaus, Primaari biliaari kolangiitti, Vähemmän suolaa, Perhetoiminta, Familjeverksamhet, Munuaissairauden hyvä hoito -vaikuttamisesite, Maksasairauden hyvä hoito – hyötyä yksilölle ja yhteiskunnalle.


Liiton tilattavat ja tulostettavat oppaat:

Munuaisen luovuttajan opas, Guide för njurdonator, Ruokavalio dialyysissä, Ruokavalio munuaisen- ja maksansiirron jälkeen, Matvanor efter en njur- och levertransplantation, Maksasairaus ja ruokavalio, Yhdessä - opas parisuhteeseen, Lapsen ja nuoren arki elinsiirron jälkeen, Vardagen för barn och unga som genomgått organtransplantation, Munuais- tai maksasairauteen sairastuneen hoitopolku, Munuaisten vajaatoimintaa sairastavan saattohoito, Munuaisten vajaatoimintaa sairastavan liikuntaopas, Maksako vaivaa - opas maksasairauksista.


 dialyysi osana elämää esite

Dialyysi osana elämää

Kyselytutkimuksen raportti kertoo dialyysihoidon vaikutuksista elämänlaatuun ja henkiseen jaksamiseen sekä kuntoutuksen ja hoitoyksikössä annetun ohjauksen ja kuntoutuksen riittävyyttä.


Lue tai tulosta Dialyysi osana elämää
Chepatiitti Suomessa kansikuva

Sidosryhmätutkimus C-hepatiitti Suomessa kansallisen keskustelun kautta kohti aktiivista ennaltaehkäisyä ja tasa-arvoista hoitoa

Tutkimus pohjautuu terveydenhuollon asiantuntijoiden, virkamiesten, sairaanhoitopiirien ja potilasjärjestöjen edustajien sekä poliittisten päättäjien haastatteluihin. Tutkimuksen ovat teettäneet Munuais- ja maksaliitto ja A-klinikkasäätiö sekä lääkeyritykset AbbVie ja MSD Finland. Tutkimus on saatavana myös painettuna.


Lue tutkimusTähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilauslomake

Dialyysi osana elämää

Sidosryhmätutkimus C-hepatiittiTulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä