kummijasenyys_ylakuva_3

Fanitatko Munuais- ja maksaliittoa?

Liity kummijäseneksi!

Liitto tukee munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajaa heidän oikeuksiaan. Liitto antaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä. Liitto tukee kuntoutumista, järjestää sopeutumisvalmennuskursseja ja antaa neuvoja sosiaaliturvasta. Liitto välittää vertaistukea ja antaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia.

 

Voit tukea liiton toimintaa tulemalla kummijäseneksi. Koko vuoden jäsenyys maksaa vain 35 euroa eli alle kolme euroa kuukaudessa.

 

Kummijäsenenä saat tietoa liiton toiminnasta kotiin kannetusta Elinehto-lehdestä ja sähköisestä uutiskirjeestä. Saat liiton jäsenkortin ja kaikki liiton valtakunnalliset jäsenedut. Sinut kutsutaan mukaan liiton suurimpiin tapahtumiin. Voit tulla myös vapaaehtoiseksi liittoon tai paikalliseen jäsenyhdistykseen.

 

Voit liittyä kummijäseneksi täyttämällä oheisen sähköisen lomakkeen. Lisätietoja kummijäsenyydestä antaa jäsensihteeri Kirsi Kauppinen, kirsi.kauppinen@muma.fi, 050 4365 707.


Lomakkeen täyttämällä annat suostumuksesi siihen että sinua koskevat tiedot voidaan merkitä Munuais- ja maksaliiton jäsenrekisteriin. Jäsenrekisterin tietoja käytetään liiton toiminnan kehittämiseen.


Kummijäsenellä ei ole varsinaisen jäsenen päätösvaltaa liiton kokouksissa.


Liity kummijäseneksi -ilmoittautumislomake


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.fanitatko pelkät hahmot

Tulosta Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä