Munuais- ja maksaliitto

Liitto tukee sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajaa heidän oikeuksiaan. Liitto jakaa luotettavaa tietoa. Jäsenyhdistyksissä huvi ja hyöty yhtyvät.

Munuais- ja maksaliitto

Munuais- ja maksaliitto tukee sairastuneita ja elinsiirron saaneita sekä heidän läheisiään ja ajaa sairastuneiden etuja. Liittoon kuuluu 19 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä 6000 henkilöjäsentä.

Haluan tietää lisää liitosta
liitto logo pysty sisältö

Jäsenyhdistykset

Munuais- ja maksaliiton muodostavat 19 jäsenyhdistystä, joissa on 6000 jäsentä. Yhdistykset tarjoavat vertaistukea sekä paikan toimintaa ja vaikuttaa. Tule mukaan sinua lähellä olevaan yhdistykseen.

Haluan tietää lisää jäsenyhdistyksistä.
yhdistys 1 sisältö

Julkaisut

Liitto tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta munuais- ja maksasairauksista, niiden ennaltaehkäisystä, hoidoista, ravitsemuksesta ja elinsiirroista. Liiton painetut esitteet ja oppaat ovat ilmaisia.

Haluan tilata esitteitä ja oppaita
julkaisu sisältö

Suomen munuaistautirekisteri

Suomen munuaistautirekisterissä on tiedot Suomen dialyysissä olevista ja munuaisensiirron saaneista. Hoidon laatua seurataan alueittain ja sairaanhoitopiireittäin. Rekisteri julkaisee vuosittain Vuosiraportin.

Lisää tietoa Suomen munuaistautirekisteristä.
munuaistautirekisteri sisältö

Munuaissäätiö

Munuaissäätiön tukee munuais- ja virtsatiesairauksien lääketieteellistä tutkimusta. Säätiö on tukenut toimintansa aikana yhteensä 1 200 000 eurolla noin kahdensadan munuaissairauksien tutkijan työtä. Tukemalla tutkimusta autat sairastuneita.

Lisää tietoa Munuaissäätiöstä
Munuaissäätiö logo vaaka sisältö