Liikuntapäivä Pajulahdessa 7.9.

Liikuntakeskus Pajulahti kutsuu yhdistysten väkeä liikuntapäivän viettoon 7. syyskuuta Nastolaan.

Liikunnan teemavuoden kunniaksi perinteisen hyvinvointipäivän ohjelma on nyt liikunnallinen. Päivän aikana ohjelmaa on niin terveys- ja arkiliikkujille, kuntoliikkujille kuin koville kuntoilijoillekin, eikä lapsiperheitäkään ole unohdettu. Pienille lapsille on pelejä ja leikkejä ja yli 10-vuotiaille on tarjolla myös Seikkailupuisto. Liikunnan ohjauksesta huolehtivat Pajulahden liikunta-alan opiskelijat.

Liitto tarjoaa päivän ohjelman ja ruokailut, mutta vanhaan tapaan yhdistykset huolehtivat matkoista ja majoituksesta itse.  Majoituksen hinta hotellissa on 70 e/hlö/vrk ja opiston tiloissa 50 e/hlö/vrk. Lapset 6–16-vuotiaat majoittuvat hotellissa 40 e/hlö/vrk ja opistolla 30 e/hlö/vrk. Yhden hengen huonelisä on 30 e/vrk. Aamiainen kuuluu majoituksen hintaan. 

Liitto on varannut kiintiön majoituspaikoista 6.–7.9. Pajulahdessa. Toimikaa näin: Tehkää arvio liikuntapäivään osallistujista ja majoittujista ja ilmoittakaa ne Maarit Heinimäelle 10.3.2019 mennessä, maarit. heinimaki@muma.fi tai 050 3626 470.

Lisätietoja: Maarit Heinimäki