Nuorten CAMP -viikonloppu

26.4.-27.4.2019 klo 9:00-17:00

Nuori, oletko siirtymässä tai jo siirtynyt Uudesta lastensairaalasta hoitoon aikuisten puolelle? Nuorten viikonloppuna kuulet, millaista hoito on aikuispuolella ja tapaat vertaisia nuoria.

Viikonloppuleirille valitaan mukaan kuusi nuorta kustakin seuraavasta ryhmästä: psoriasista sairastavat, elinsiirron saaneet, lastenreumaa tai muuta tuki- ja liikuntaelinsairautta sairastavat, munuais tai maksasairautta sairastavat, suolistosairautta, sydänsairautta tai diabetesta sairastavat nuoret. Leirillä kuullaan asiantuntijaluentoja ja tutustutaan aikuispuolen käytäntöihin Meilahdessa. Lauantaina järjestöt vastaavat ohjelmasta Kanneljärven Opistolla.

Ilmoittaudu viimeistään 31.3. osoitteessa www.nuorten.fi

Leirin omavastuu on 20 euroa. Se sisältää ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneissa, ruokailut ja ohjelman mukaiset siirtymiset Meilahdesta Kanneljärven opistolle ja takaisin. Kysy hoitajaltasi etukäteen mahdollisuutta hakea Kelan matkakorvausta muille osuuksille.

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro hakiessasi, miten hyötyisit leiristä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti.