Uutiset

5.2.2019 11.10

Disney on Ice -lippuja jaossa

Lastenklinikan kummit ovat lahjoittaneet lippuja Disney on Ice -tapahtumaan lauantaiksi 9.2. klo 14.30. Mukaan mahtuu sairastunut lapsi ja hänen vanhempansa.

Lastenklinikan kummit on lahjoittanut Munuais- ja maksaliiton sairastuneiden lasten perheille aitoplippuja Disney on Ice -näytökseen lauantaina 9.2. klo 14.30. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Lipun saa perheestä sairastunut lapsi ja yksi hänen vanhemmistaan.

Ilmoittautumiset torstaihin 7.2. mennessä hanna.lehtonen@muma.fi.

The Wonderful World of Disney On Ice -show’ssa on luvassa huolella valittu lajitelma Disney-tarinoiden rakastetuimpia kohtauksia. Mukana ovat megamenestyselokuva Frozenista tuttu ”Taakse jää” (”Let It Go”) Elsan upeasti tulkitsemana, Leijonakuninkaasta tutun Simban ja kumppaneiden ”Hakuna Matata”, seitsemän kääpiön hyväntuulinen ”Hai Hou” (”Heigh Ho”) -marssi, Aladdin-tarinan lampunhengen taikuudet, Doria etsimässä -suosikkileffan unohtelevainen Dori ystävineen, sekä Toy Storyn ja Pienen merenneidon hurmaavimmat hahmot. Show’ta luotsaavat tuttuun tapaan Mikki, Minni, Aku sekä Hessu Hopo.


Palaa otsikoihin