Uutiset

13.9.2018 14.23

Hanna Lehtonen järjestösuunnittelijaksi

Liitossa on aloittanut perhetyötä tekevänä järjestösuunnittelijana Hanna Lehtonen.

Liiton perhetyötä tekevänä järjestösuunnittelijana on aloittanut 10.9. Hanna Lehtonen. Työtä aiemmin hoitanut Marjukka Miettinen on siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen. Hanna on koulutukseltaan lasten sairaanhoitaja ja kasvatustieteiden kandidaatti. Hän on toiminut pitkään Lastenklinikalla sairaanhoitajana. Hanna on toiminut vuodesta 2004 liiton hoitorengashoitajana ja sairaanhoitajana liiton Kelan sopeutumisvalmennuskursseilla sekä ohjaajana nuorten tapahtumissa.

– On hienoa saada uusi näkökulma sairastuneiden lasten ja nuorten elämään sekä päästä vaikuttamaan liiton kautta esimerkiksi siihen, että elinsiirron saaneet lapset saavat tulevaisuudessakin laadukasta hoitotyötä. Uskon, että järjestöjen merkitys korostuu entisestään jatkossa, Hanna sanoo. 

Hanna vastaa liiton perhe- ja nuorisotoiminnasta sekä toimii yhteishenkilönä Etelä-Suomen alueen yhdistyksille eli Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan yhdistyksille. Hannan voi tavata myös liiton järjestämällä kuntoutuskurssilta.

Hannan tavoittaa liiton keskustoimistosta ja puhelimella numerosta 040 5240 674 sekä sähköpostilla osoitteesta hanna.lehtonen@muma.fi.

Hanna Lehtonen


Palaa otsikoihin