Uutiset

8.1.2019 16.19

Järjestösuunnittelijan paikka avoinna

Munuais- ja maksaliitto hakee järjestösuunnittelijaa huipputiimiin. Työ alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan.

Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluu jäsenyhdistysten toiminnan ohjaaminen sekä yhteistyö hoitoyksiköiden kanssa. Valtakunnallinen vastuualue on maksasairauksien asiantuntijuus (neuvonta, kuntoutus ja yhteistyöverkostoissa toimiminen). Työ sisältää matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Maksasairauksien osalta työhön sisältyy myös kansainvälisiä tehtäviä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa vähintään AMK tason sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, vahvaa osaamista, kiinnostusta munuais- ja maksasairauksiin, koordinointikykyä sekä järjestöalan tuntemista. Tehtävässä vaaditaan vuorovaikutus- ja esiintymisvalmiuksia sekä tekstintuottamisen taitoa. Etuna on suomen kielen lisäksi ruotsin- ja englanninkielen kohtuullinen hallinta.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin, hyvät työsuhde-edut, muun muassa kattavan työterveyshuollon, ravinto- ja virkistysedun (lounas- ja virkistyssetelit) sekä koulutusmahdollisuuksia. Työpaikka sijaitsee liiton keskustoimistossa Helsingissä, Lime Parkissa tai Tampereen toimistossamme.

Hakemukset tehtävään pyydämme lähettämään 15.2. mennessä hanna.eloranta@muma.fi.
Tehtävästä antaa lisätietoja kehittämispäällikkö Hanna Eloranta 25.1. klo 9-15 ja 8.2. 9-15, puh 0503715933  ja toiminnanjohtaja Sari Högström 7.2. klo 9-10, puh. 0505367258.

Haastattelut tehtävään järjestetään Helsingissä, Ratamestarinkatu 7 a, 00520 Helsinki 22.2 klo 9-16 välillä. Tehtävä alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan.

Munuais- ja maksaliitto edistää munuais- ja maksasairauksien ennaltaehkäisyä sekä tukee sairastuneiden ja heidän läheistensä mahdollisuuksia hyvää elämään ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Liitolla on 19 jäsenyhdistystä. Keskustoimisto on Helsingissä sekä liiton aluetoimistot Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Lisätietoja toiminnasta: www.muma.fi


Palaa otsikoihin