Uutiset

31.1.2019 16.20

Järjestötiedottajan paikka avoinna

Liitto hakee järjestötiedottajaa Oulun aluetoimistoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Järjestötiedottajana osallistut Munuais- ja maksaliiton viestinnän toteutukseen. Olet liiton uutiskirjeiden vastaava ja toimit tapahtumatiedottajana, kirjoitat liiton Elinehto-lehteen, päivität kotisivuja ja osallistut mediatiedotukseen. Taitat myös liiton esitteitä ja mainoksia, suunnittelet ja toteutat somesisältöjä, ehkä kuvaat ja editoit videoitakin.

Toimit liiton jäsenyhdistysten yhteyshenkilönä Pohjois-Suomessa ja pidät yllä suhteita hoitoyksiköihin. Työ sisältää matkustamista sekä satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme, että
- sinulla on koulutusta ja kokemusta viestintäalalta
- kirjoitat sujuvasti ja luovasti suomea, ehkä myös ruotsia
- omaksut nopeasti uusia asioita
- olet luontainen lahjakkuus somessa
- käytät sujuvasti Office-ohjelmia sekä Adobe Creative Suite -ohjelmista vähintään Indesign ja Photoshop ovat tuttuja

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin, kattavan työterveyshuollon, ravinto- ja virkistysedun (lounas- ja virkistyssetelit) sekä koulutusmahdollisuuksia.

Lähetä hakemuksesi 25.2. mennessä petri.inomaa@muma.fi.
Tehtävästä antaa lisätietoja viestintäpäällikkö Petri Inomaa, 040 5240 679. Haastattelut järjestetään Oulussa viikolla 10. Tehtävä alkaa huhtikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Munuais- ja maksaliitto on valtakunnallinen kansalaisjärjestö. Liitto tukee munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajaa heidän oikeuksiaan. Liitto antaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä markkinoi elinluovutuskorttia. Liitolla on 19 jäsenyhdistystä. Keskustoimisto on Helsingissä sekä aluetoimistot Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Lisätietoja toiminnasta: www.muma.fi


Palaa otsikoihin