Uutiset

26.6.2018 10.59

Liitto etsii järjestösuunnittelijaa

Liitto etsii järjestösuunnittelijaa Etelä-Suomen alueelle vastaamaan liiton lapsi- ja perhetyöstä sekä osallistumaan sopeutumiskurssien suunnitteluun ja toteutukseen.

Järjestösuunnittelija vastaa lapsi- ja perhetyön toiminnasta liitossa, osallistuu kuntoutuksen sopeutumisvalmennuskurssien suunnitteluun ja toteutukseen sekä toimii Etelä- Suomen yhdistyksien tukena. Haemme sairaanhoitajaa, fysioterapeuttia tai muuta sosiaali- ja terveysalan tutkinnon omaavaa henkilöä huipputiimimme. Lopullinen työnkuva määräytyy sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijalta mielellään kokemusta lapsi- ja perhetyöstä, aiempaa järjestökokemusta, organisointitaitoja, järjestelmällisyyttä, itsenäistä työotetta ja kykyä pitkäjänteiseen työhön.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin Munuais- ja maksaliiton keskustoimistossa. Hyvät työsuhde-edut, muun muassa kattavan työterveyshuollon, ravinto- ja virkistysedun (lounas- ja virkistyssetelit) sekä koulutusmahdollisuuksia. Työpaikka sijaitsee liiton uudessa keskustoimistossa, Helsingissä, Lime Parkissa, johon muutamme 1.9.2018.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.7. mennessä osoitteeseen petri.reponen@muma.fi. Laita sähköpostin aiheeksi "Järjestösuunnittelija". Haastattelut järjestetään pe 3.8. Työ alkaa elo-syyskuun aikana (sovittavissa). Järjestösuunnittelija perehdytetään tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Högström 29.6 klo 9-11. puh 050 5367 258


Palaa otsikoihin