Pohjois-Karjalan Munuais- ja maksayhdistys


Yhdistys on perustettu vuonna 1971. Se toimii Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella ja kotipaikka on Joensuu. Jäseniä yhdistyksessä on 148 maksanutta vuonna 2013. Jäsenmaksu vuodelle 2015 on 20 euroa.

Toiminta-ajatuksemme on tukea munuais- ja maksasairaita ja heidän läheisiään. Sairaiden puolesta puhuminen ja oikeuksien valvonta on tärkeää. Järjestämme virkistys- ja koulutustapahtumia. Yhdistyksemme tukee elinluovutus- ja elinsiirtotoimintaa.

Yhdistyksemme jäseneksi liittymällä olet oikeutettu osallistumaan jäsenhintaan esimerkiksi virkistystapahtumiin ja liiton jäsenedut on käytettävissäsi. Kannustamme jäseniämme liikkumaan ja pitämään huolta itsestään sekä hyvästä vireydestä. Palkitsemme aktiivisia liikuntaharrastajia jopa jäsenmaksun suuruisella summalla.

Yhdistyksessämme on aktiivisia toimijoita. Edunvalvoja, maksavastaava ja vertaistukijat, joilla on omakohtaista kokemusta, ovat jäsenten käytettävissä.

Olet tervetullut yhdistyksemme toimintaan mukaan.


Pohjois-Karjalan Munuais- ja maksayhdistys

Pohjois-Karjalan munuais- ja maksayhdistyksen jäseniä ihmettelemässä maapallon syntyhistoriaa kivipallojen avulla Juuan kivikeskuksessa.