Esitteet Munuais- ja maksaliitosta

Liitto ennaltaehkäisy- ja ohjausesitteet ovat ilmaisia. Niitä voi tilata lomakkeella tai lukea tai tulostaa PDF-muodossa. 

munuais ja maksaliitto esitekansi

Munuais- ja maksaliitto

Esite kertoo liitosta ja sen toiminnasta. Esitteessä on myös lyhyesti munuais- ja maksasairauksista sekä niiden hoidoista. Sairastuneet ja liiton jäsenet kertovat tarinansa lyhyesti esitteen sivuilla.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite

Voimaa vertaistuesta esitekansi

Voimaa vertaistuesta

Vertaistuki auttaa munuais- ja maksasairauteen sairastuneita, elinsiirron saaneita ja heidän perheitään selviytymään sairauden eri vaiheissa. Lehtisessä kerrotaan vertaistuesta ja miten itselleen voi löytää vertaistukijan.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite
jäsenflyer tilaa 
Jäsenhankintaflyer
Flyer on näppärä antaa muistutukseksi, kun on kertonut jäsenyydestä. Kääntöpuolella kerrotaan, miten jäseneksi voi liittyä. Flyereita on neljää erilaista. Samaan sarjaan kuuluu myös erikseen tilattava liittymiskaavake sekä kummijäsenyysmateriaalit.
kummijäsenflyer tilaa

Kummijäsenflyer

Kummijäsenyys on mahdollisuus liittyä liiton jäseneksi ja tukea liiton toimintaa. Kummiflyer on helppo antaa muistutukseksi mahdollisuudesta. Sarjaan kuuluu myös jäsenflyerit ja liittymiskaavakkeet.
jäseneksiliittymiskaavake tilaa

Jäseneksiliittymiskaavake

Etupuoli antaa tietoa jäsenyyden eduista ja kääntöpuolella on lomake, jolla voi liittyä jäseneksi lähimpään jäsenyhdistykseen. Lomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Lomake on helppo sujauttaa henkilölle toisen esitteen välissä tai aivan sellaisenaan. Sarjaan kuuluu myös jäsenflyerit ja kummijäsenyysmateriaali.
kummijäseneksiliittymiskaavake tilaa

Kummijäseneksiliittymiskaavake

Etupuoli antaa tietoa kummijäsenyydestä ja kääntöpuolella on lomake, jolla voi liittyä jäseneksi. Lomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Lomake on helppo sujauttaa henkilölle toisen esitteen välissä tai aivan sellaisenaan. Sarjaan kuuluu myös kummijäsenflyer ja jäseneksiliittymismateriaali.

yhdessä opas parisuhteeseen esitekansi

Yhdessä – opas parisuhteeseen

Oma, puolison tai lapsen sairastuminen vaikuttaa parisuhteeseen ja perheeseen. Parisuhde tarvitsee aikaa ja tilaa. Sitä pitää huoltaa ja muokata elämäntilanteiden mukaan. Yhdessä – opas parisuhteeseen antaa ajattelemisen aihetta ja vinkkejä.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite
Munuais- ja maksaliitto strategia esitekansi

Strategia 2016–2020

Esite kertoo toimintaympäristöstä, liiton strategiasta, arvoista, tavoitteista ja painopistealueista.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite
Njur- och leverförbundet esitekansi

Strategi 2016–2020

Njur- och leverförbundets strategi 2016–2020 med värden som styr verksamhet, mission, målsättning och tyngdpunktsområden.

Läs eller skriva ut broschyren
Beställ broschyren
Munuaissäätiö

Munuaissäätiö esitekansiTukemalla Munuaissäätiön toimintaa tuet munuaissairauksien tutkimusta. Esitteessä kolme tutkijaa kertoo säätiön tuella tehdystä tutkimuksestaan.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite