Perhetoiminnan esitteet

Liitto ennaltaehkäisy- ja ohjausesitteet ovat ilmaisia. Niitä voi tilata lomakkeella tai lukea tai tulostaa PDF-muodossa.

Perhetoiminta esitekansi

Perhetoiminta

Lapsen sairaus koskettaa koko perhettä: sisaruksia, vanhempia ja sukulaisia. Yhteisten kokemusten jakaminen saman kohdanneiden perheiden kanssa auttaa jaksamaan. Liitto järjestää toimintaa sairastuneille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen.
PAINOS LOPPU
Lue tai tulosta esite
Tilaa esite
familjeverksamhet esitekansi

Familjeverksamhet

Barnens sjukdomar påverkar hela familjen: syskonen, föräldrarna och släktingarna. Tillfällen att dela gemensamma erfarenheter med andra familjer, som gått igenom det samma, gör det lättare för hela familjen att orka.

Läs eller skriva ut broschyren
Beställ broschyren
Nuortentoiminta esitekansi

Nuorten toiminta

Munuais- ja maksaliitto järjestää nuorten toimintaa. Esitteessä kerrotaan mitä nuorten tapaamisissa tehdään, miten ja miksi toimintaan kannattaisi tulla mukaan, mikä on kumminuori ja mistä saa lisätietoja.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite
lapsen ja nuoren arki elinsiirron jälkeen esitekansi

Lapsen ja nuoren arki elinsiirron jälkeen

Elinsiirron saanut lapsi ja nuori voi elää tavallista elämää. Hän voi liikkua ja harrastaa sekä käydä päiväkodissa ja koulussa. Opas kertoo yleistä tietoa lasten ja nuorten elinsiirroista, ja siitä, miten ne vaikuttavat päivittäiseen elämään. Se on tarkoitettu vanhemmille ja elinsiirron saaneiden lasten ja nuorten kanssa toimiville.

Lue tai tulosta esite
Tilaa esite
lapsen ja nuoren arki elinsiirron jälkeen esitekansi

Vardagen för barn och unga som genomgått organtransplantation

Den som genomgått en organtransplant som barn eller i ung ålder kan levat ett vanligt liv: röra sig och ha fritidsaktiviteter samt gå på dagis eller i skola nomalt.

Läs eller skriva ut broschyren
Beställ broschyren