Munuaissäätiön apurahat 2018

Munuaissäätiö jakaa vuosittain apurahoja munuais- ja virtsatiesairauksien tieteelliseen tutkimukseen. Apurahojen hausta ilmoitetaan elokuun alussa ilmestyvässä Suomen Lääkärilehdessä.

Apurahan hakeminen

Munuaissäätiön apurahat ilmoitetaan haettavaksi ensisijaisesti väitöskirjaa valmisteleville tutkijoille. Apurahaa voivat hakea myös alle kymmenen (10) vuotta sitten väitelleet tutkijat. Apurahahaku päättyy 7.9.2018 klo 15.00. Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

Apurahahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen

Apurahaa haetaan Munuaissäätiön sähköisellä hakemuslomakkeella.  Apurahahakemuksen täyttämisen jälkeen tallenna hakemus tietokoneellesi nimellä: Apurahahakemus_etunimi sukunimi ja lähetä se säätiön sähköpostiosoitteeseen  munuaissaatio@muma.fi.

Voit myös lähettää tulostetun hakemuksen osoitteeseen:

Asiamies Anniina Pylsy
puh. 050 401 4955
munuaissaatio@muma.fi
Munuaissäätiö sr
Ratamestarinkatu 7 A, 7. krs
00520 Helsinki

HUOM! Sähköisen lomakkeen käyttö edellyttää erillistä ohjelmaa, esim. Adobe Reader. Ohjelman voi ladata maksutta Adoben verkkosivuilta.

Adobe Reader DC-ohjelmaversiolla voit tallentaa täyttämäsi hakulomakkeen tietokoneellesi ja lähettää sen sähköpostitse Munuaissäätiölle. Vanhemmalla Abobe Reader-ohjelmaversiolla (10-versiosta taaksepäin) voit vain täyttää ja tulostaa hakulomakkeen.

Täytetyn hakulomakkeen tallentaminen onnistuu myös maksuttomalla FoxitReader-ohjelmalla.

Päätöksistä ilmoittaminen

Apurahan saajille ilmoitetaan päätöksistä viikolla 40. Apurahojen saajat julkistetaan Suomen Nefrologiyhdistyksen syyskokouksessa 4.10.2018.

Apurahan saajan velvollisuudet

Apurahan saaja sitoutuu käyttämään apurahan hakemuksessa esitettyyn tarkoitukseen.Apurahan saaja on velvollinen toimittamaan raportin tutkimustyöstään ja apurahan käytöstä säätiölle tutkimustyön valmistuttua tai viimeistään viiden vuoden kuluttua apurahan myöntämisestä. Tutkimusjulkaisut toimitetaan säätiölle välittömästi niiden ilmestyttyä. Apurahavaliokunnan puheenjohtaja voi pyytää apurahan saajilta heidän tutkimustyöstään artikkelin Elinehto-lehteen tai kirjoituksen säätiön Internet-sivuille/ sosiaaliseen mediaan.

Lisätietoja apurahahausta

Asiamies Anniina Pylsy
puh. 045 864 8044
munuaissaatio@muma.fi
Munuaissäätiö rs
Kumpulantie 1 A, 6. krs
00520 Helsinki

Apurahahakemus
Apurahaohjesääntö
Rekisteriseloste