Tukemalla tutkimusta autat sairastunutta

Kymmenillä tuhansilla suomalaisilla on jokin pitkäaikainen munuaissairaus. Sairaudet koskettavat niin lapsia, työikäisiä kuin vanhuksiakin sekä heidän läheisiään. Syitä sairastumiseen on useita. Tärkeitä munuaissairauden hoitomuotoja ovat ravitsemus- ja lääkehoidot, keinomunuaishoito eli dialyysi sekä munuaisensiirto. Hoitojen kehittymisen ansiosta yhä suurempi osa potilaista pääsee ajoissa tarvitsemansa hoidon piiriin ja saa elää arvokkaan elämän.

Munuaissäätiön tukee munuais- ja virtsatiesairauksien lääketieteellistä tutkimusta. Munuaissäätiö on tukenut tähänastisen toimintansa aikana yhteensä 1 200 000 eurolla noin kahdensadan munuaissairauksien tutkijan työtä. Munuaissäätiö jakaa apurahoja ensisijaisesti väitöskirjaa valmisteleville tutkijoille.Lahjoita

Munuaissäätiö käyttää saamansa lahjoitukset kokonaisuudessaan tutkimuksen tukemiseen. Yleishyödylliseltä säätiöltä ei peritä lahjoitusveroa. 

Juhlia viettävät voivat pyytää onnittelijoita tukemaan lahjojen asemesta.

Munuaissäätiön toimintaa. Surunvalittelukukkien antamisen sijaan voi vainajan muistoa pyytää kunnioittamaan lahjoituksella säätiön tilille.

Testamenttilahjoitukset ovat myös tervetulleita.

Yrityksen tai yhteisön vähintään 850 euron ja enintään 50 000 euron suuruinen lahjoitus on tuloverovähennyskelpoinen.

Keräystili: FI16 2400 1800 0214 12 NDEAFIHH
Luvansaaja Munuaissäätiö sr
Luvan numero RA/2018/627
Lupa on voimassa 1.1.2019-31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallitus Arpajaishallinto.


Lisää tietoa Munuaissäätiöstä

Anniina Pylsy
Munuaissäätiön asiamies
050 401 4955