Fanitatko liittoa?

Voit tukea liiton toimintaa tulemalla kummijäseneksi. Koko vuoden jäsenyys maksaa vain 35 euroa eli alle kolme euroa kuukaudessa.

Kummijäsenenä olet mukana tukemassa munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajamassa heidän oikeuksiaan. Tuellasi liitto jakaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä esimerkiksi sosiaaliturvasta. Sinun ansiostasi sairastuneet ja heidän läheisensä voivat tavata saman kokeneita ja saada vertaistukea.

fanitatko hahmot sisältö

Kummijäsenenä saat tietoa liiton toiminnasta kotiin kannetusta Elinehto-lehdestä ja sähköisestä uutiskirjeestä. Saat liiton jäsenkortin ja kaikki liiton valtakunnalliset jäsenedut. Sinut kutsutaan mukaan liiton suurimpiin tapahtumiin. Voit tulla myös vapaaehtoiseksi liittoon tai paikalliseen jäsenyhdistykseen.

Kummijäsenyys on ainoa tapa liittyä liiton jäseneksi. Lisää tietoa jäsenyhdistysten jäsenyydestä saat täältä.

Voit liittyä kummijäseneksi täyttämällä lomakkeen.

Lomakkeen täyttämällä annat suostumuksesi siihen että sinua koskevat tiedot voidaan merkitä Munuais- ja maksaliiton jäsenrekisteriin. Jäsenrekisterin tietoja käytetään liiton toiminnan kehittämiseen.

Kummijäsenellä ei ole varsinaisen jäsenen päätösvaltaa liiton kokouksissa.
Lisää tietoa jäsenyydestä

Kirsi Kauppinen
Jäsen- ja taloussihteeri
050 4365 707

Liity kummijäseneksi -ilmoittautumislomake


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.