Haluatko löytää oman munuais- tai maksaystävän

Jäsenyhdistyksissä voit tavata muita saman kokeneita. Jäseneksi on tervetullut jokainen toiminnasta kiinnostunut: munuais- ja maksasairauteen sairastunut, elinsiirtoa odottava tai sen saanut, heidän läheisensä, hoitohenkilöstö ja kaikki muut halukkaat. Liittyminen on loistava tapa tukea liiton ja jäsenyhdistysten toimintaa.

Jäsenet saavat liiton Elinehto-Livsvillkor -lehden kotiin kannettuna neljästi vuodessa, yhdistyksen lehden tai jäsentiedotteen sekä valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut.

Liity jäseneksi


Liiton 19 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomen. Kaikki henkilöjäsenet kuuluvat jäsenyhdistyksiin. Jäseneksi voit liittyä mihin tahansa jäsenyhdistykseen, tai useampaan, jos haluat. 

Lomakkeella liityt jäseneksi sinua lähinnä olevan jäsenyhdistyksen. Jos haluat liittyä johonkin muuhun jäsenyhdistykseen, lisätietoja jäsenyysasioista antaa Kirsi Kauppinen. Jäseneksi voi liittyä myös ottamalla yhteyden yhdistykseen tai liittoon puhelimella, sähköpostilla tai kirjeellä.

Jos jo olet jäsen ja haluat päivittää yhteystietosi, voit muuttaa tietosi lomakkeella.

Voit tukea liiton toimintaa liittymällä kummijäseneksi. Yritys tai yhteisö voi liittyä kannattajajäseneksi. Haluan liittyä kummijäseneksi


Lisää tietoa jäsenyydestä

Kirsi Kauppinen
Jäsen- ja taloussihteeri
050 4365 707