Siirry sisältöön

Vertaistukija on lähimmäinen, jolla on samankaltaisia kokemuksia tuettavan kanssa. Hän on kiinnostunut kanssaihmistensä auttamisesta. Vertaistukija voi olla itse munuais- tai maksasairas, elinsiirron saanut, läheinen tai samaa kokenut perhe, joka haluaa antaa omaa aikaansa ja jakaa kokemuksiaan tuettavan kanssa. Vertaistukija on koulutettu, luotettava ja vastuunsa tunteva.

Vertaistukea tarvitseva voi olla munuais- tai maksasairas, elinsiirron saanut, läheinen tai koko perhe, joka on valmis vastaanottamaan toisen samaa kokeneen vertaistukea.

Liiton vertaistukija on koulutettu ja vastuunsa tunteva. Liitto järjestää vertaistukijoille ja yhdyshenkilöille koulutusta. Perus- ja jatkokoulutuksia suunnitellaan ja toteutetaan alueellisten tarpeiden pohjalta.

Kun kaipaat itsellesi vertaistukea, ota yhteys liittoon.

Löydä itsellesi vertaistukija

Löydä itsellesi vertaistukija

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimesi(Pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi(Pakollinen)
Osoitetiedot
Miten haluat, että otamme sinuun yhteyttä?
Toivottu alue
Miltä alueelta toivot vertaistukijan olevan
Halutessasi voit kertoa, minkä tyyppistä vertaistukijaa etsit: Oletko itse sairastunut tai läheinen tai etsitkö tukea vertaisvanhemmilta. Voit myös esittää muun kysymyksen.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kuvia sovelluksesta.

Toivo-vertaistukisovellus

Toivo-vertaistukisovellus on palvelu, joka tarjoaa vertaistukea ja tietoa sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen. Toivo-sovellus on maksuton ja sitä voi käyttää myös anonyymisti. Sovelluksen vertaistuki ei liity yksittäiseen sairauteen tai vammaan, vaan tukea voi hakea erilaisilla taustoilla.

Toivo-sovelluksen vertaistukijat ovat luotettavia, koulutettuja ja sitoutuneita vaitioloon myös sen jälkeen, kun lopettavat vertaistukijoina. Palvelu perustuu kahdenkeskiseen vertaistukeen.

Lisätietoja vertaistukijan löytämisestä