Jäsenyhdistykset

Munuais- ja maksaliiton muodostavat 19 jäsenyhdistystä, joissa on 6000 henkilöjäsentä. Yhdistykset jakavat jäsenilleen tietoa munuais- ja maksasairauksista, niiden ennaltaehkäisystä, elinsiirroista sekä sosiaaliturvasta.


Yhdistykset välittävät vertaistukea. Saman elämäntilanteen kokeneita voi tavata yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa. Yhdistysten virkistys-, liikunta- ja kulttuuritapahtumat tarjoavat mahdollisuuksia antoisaan ja mukavaan yhdessäoloon.

Yhdistysten kokoukset, liiton järjestämät järjestöpäivät, liiton vuosikokous, erilaiset koulutustilaisuudet ja monet muut vuosittaiset tapahtumat tarjoavat aktiivijäsenille osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Jäsenyhdistykset julkaisevat omia lehtiä ja lähettävät henkilökohtaisia jäsenkirjeitä, joista saa tietoa yhdistysten tapahtumista. Muista eduista saat tietoa alueesi yhdistykseltä. Voit liittyä jäseneksi mihin tahansa jäsenyhdistykseen, tai useampaan, jos haluat.

Lomakkeella liityt jäseneksi sinua lähinnä olevan jäsenyhdistyksen. Jos haluat liittyä johonkin muuhun jäsenyhdistykseen, lisätietoja jäsenyysasioista antaa Kirsi Kauppinen, kirsi.kauppinen@muma.fi, 050 4365 707.